Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uvažoval jsem o tom, protože jsem se rozhodl nevolit žádnou ze stran, které už v parlamentu byly, ale pak jsem si váš program přečetl.

Zjistil jsem, že je založen na vyčpělé neoliberální ideologii, kterou u nás po léta hlásal Václav Klaus a která nás dostala tam kde jsme.

Stát je špatný, protože vybírá daně. A co tak zrušit všechny daně, to by byl volební šlágr, že? A v nastalém chaosu by "svobodně" umírali ti, kdo by neměli dost peněz na bodyguardy a nedisponovali dostatečnou palebnou silou.

Velký stát může být velmi efektivní a vést k vysokému indexu kvality života, jak vidíme třeba ve  Skandinávii.

Malý stát je slabý stát a tedy nefunkční stát.

Děkuji, nechci.

0 0
možnosti
Foto

Hezký den,

pokud není náš program blízký Vašemu názoru, jistě nás nebudete volit. O tom je přece politická soutěž. Náš program je klasicky liberální (https://cs.wikipedia.org/wiki/Klasick%C3%BD_liberalismus). Tvrdíme, že brát někomu jeho majetek (ať se to nazývá jakkoliv - tedy i daň) pod hrozbou násilí (třeba věznění) je pořád loupež. Přesto nenavrhujeme zrušit daň a stát (to bychom byli anarchisté, a to nejsme), ale navrhujeme danění snižovat a regulace rušit.

Pokud chce někdo platit vysoké odvody a přerozdělovat je, ať to klidně dělá. Jen ať k tomu nenutí ty, kteří s tím nesouhlasí.

Mějte se krásně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Šťastně ženatý s několika závazky. EU-skeptik. Aktivní v politice. Člen Strany nezávislosti České republiky.