Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

ahaswer

20. 10. 2011 7:25
Jejda, jejda,

neblíže se někde nějaké volby? Pozoruji zvyšující se aktivitu Svobodných. ;-) K článku: bylo by možno zaplnit vymezené pozice oponencí, ale neučiním tak, pouze autora odkáži na právní rozklad, který zde již byl (odkazem) zveřejněn a nebudu nosit dříví do lesa. Milý autore, využíváte právo zde publikovat a přednášíte (zřejmě) stanovisko Svobodných, ač se to tváří jako úvahy soukromé osoby. Buďte však při tom dostatečně korektní a ne demagogický. Přeji krásný den. :-)

0 0
možnosti
KZ

Karel Zvára

20. 10. 2011 7:41
Re: Jejda, jejda,

Hezký den, přednáším stanovisko svoje (i když popravdě řečeno neznám žádného Svobodného, který by ESM schvaloval) a nikoliv proto, že by se snad blížily nějaké volby (nejbližší budou za rok - krajské a třetina Senátu), ale proto, že příští týden bude mít Poslanecká sněmovna i Senát (opět) na stole schvalování ratifikace změny SFEU. Zároveň reaguji na poslední prohlášení premiéra Nečase. Obávám se totiž, že dělá přesně to stejné jako na Slovensku Radičová. De facto (podle mne) říká "nebudeme zachraňovat nezodpovědné" a přitom podporuje trvalý euroval (ESM) - sám pro něj hlasoval na začátku roku v Evropské radě.

Který právní rozklad máte na mysli? Ten, který uvedl Petr Nečas v jeho dopise Petru Machovi, ten nepodepsaný cár papíru ze Senátu (který ovšem připouští můj výklad) nebo něco jiného?

Stačí si pustit záznam z posledního jednání pléna Senátu a uvidíte, že názorů je víc, a že ten (nejen) můj není nikterak výjimečný.

2 0
možnosti