Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vena65

16. 8. 2010 7:24
To máte těžký.

Když většina voličů je pořád přesvědčena, že obec je něco, co je nad nimi, něco co se jich až tak moc netýká. Úředníky a zastupitele mnohdy nepovažují za služebníky, ale za vrchnost, které je třeba se náležitě klanět, protože bychom je někdy mohli potřebovat.

0 0
možnosti

sara_p

16. 8. 2010 6:42
trochu jen škoda, že se navážíte jen do kultury

trochu jen škoda, že se navážíte jen do kultury a ne třeba do sportu. spousta peněz na kopání do kulatého nesmyslu - lístky to je přeci podobné jako u divadel, jen ať jsou klidně dražší. a to vůbec nemluvím o tom, kolik peněz stojí městská policie kvůli blbečkům, co se tam scházejí a pak dělají problém. zdá se vám to zjednodušené? ano je - podobně jako vy byste šmahem zlikvidoval kulturní zázemí.

0 0
možnosti

Karel Zvára

16. 8. 2010 8:33
Re: trochu jen škoda, že se navážíte jen do kultury

Snažil jsem se pokud možno v tomto článku nenavážet do ničeho. Mým cílem bylo ukázat kde hledat. Kromě kultury jsem se věnoval třeba obrovskému rozpočtu na MHD. Je zřejmé, že se na podpoře kultury neshodneme. Jsem přesvědčen, že veřejná podpora sportu i kultury je špatná podobně jako granty na volnočasové aktivity či (nejen environmentální) "vzdělávání".

0 0
možnosti